Canvi de pneumàtics a domicili

Canviar els pneumàtics mai no havia estat tan fàcil i còmode. També disponible si no ets del RACC!

Vols sol·licitar el servei?

Et truquem gratis

Ja no t’has de desplaçar fins al taller per canviar les rodes. Si tens un cotxe o una furgoneta petita i vius a Barcelona, la seva àrea metropolitana o la rodalia, te les canviarem allà on siguis.

Què inclou el servei?

 • Treballem amb tots els pneumàtics del mercat, tant els de marques capdavanteres (Michelin, Pirelli, Bridgestone i Continental) com els de marques intermèdies (Dunlop, Goodyear i Firestone) i els de segones marques (Kleber i Seiberling). Estalvi garantit i amb 2 anys de garantia!
 • No hauràs de moure el vehicle. Nosaltres ens desplacem i fem el canvi a casa teva o in situ, on et vagi millor. Recorda que ha de ser un espai prou ampli perquè el nostre vehicle taller pugui fer la tasca.

 • El nostre taller mòbil arribarà al més aviat possible per atendre’t a Barcelona, la seva àrea metropolitana o la rodalia. Tan bon punt arribi l’operari, en menys de 2 hores tindràs les rodes canviades.

 • Deixa’ns les teves dades i et trucarem per acordar el dia i l’hora. Podràs pagar amb targeta en finalitzar el servei.

Recorda!

 • Tingues a mà les mides del teu pneumàtic, que podràs trobar gravades a la coberta. Les pots anotar o fotografiar i enviar-nos-les. D’aquesta manera, podrem assessorar-te ràpidament basant-nos en les necessitats que tinguis segons el teu estil de conducció.

  • Amplada (3 dígits en mm, de costat a costat de la roda).
  • Perfil o sèrie (2 dígits en %, relació entre el flanc i l’amplada).
  • Diàmetre (2 dígits en polzades, diàmetre de la llanda).
  • Índex de càrrega (2 dígits, càrrega màxima d’inflament).
  • Índex de velocitat (lletra, velocitat màxima).

Preguntes freqüents

Dependrà de la teva necessitat. Normalment els pneumàtics es canvien per parelles, sempre els del mateix eix alhora, i tret d’una punxada no reparable d’un pneumàtic molt nou, no és habitual canviar-ne només un.

Sigui quina sigui la teva necessitat, t’aconsellarem la millor opció i canviarem el nombre de pneumàtics necessari.

El pressupost és gratuït i sense compromís. T’oferirem fins a tres opcions per a les teves mides de pneumàtics, normalment de diverses marques i gammes de preu, perquè puguis triar la que més et convingui.
Normalment canviar dos pneumàtics, des que arriba el vehicle del RACC i fins que el cotxe està a punt, no s’allarga més d’1 hora.

Confia en Centre RACC Auto i encertaràs

Consells per mantenir el teu vehicle en perfecte estat

Mostra’n més