Project Description

Mecànica

Som especialistes a cuidar el teu cotxe: tant és el que necessitis, nosaltres t’ajudarem!

Reserva dia i hora fàcilment

Demana cita prèvia
Demana cita prèvia

A Centre RACC Auto et podem oferir tots els serveis de mecànica que necessitis. Porta’ns el teu vehicle per fer-te un diagnòstic de l’avaria i t’assessorarem perquè triïs la millor solució.

Serveis

  • Diagnosi electrònica per detectar fallades pels indicadors del quadre, prevenir avaries o reiniciar intervals de servei.

  • Bateria: revisió de l’estat i, si és necessari, canvi.

  • Sistemes d’arrencada i càrrega de la bateria: revisió i canvi de l’alternador, si és necessari, corretja Poly-V i altres elements.

  • Distribució: canvi de la corretja i bomba d’aigua i manteniment preventiu per anys o quilòmetres recorreguts per evitar danys majors en el motor en cas de trencament.
  • Embragatge: substitució del mecanisme d’embragatge per millorar la comoditat en la conducció i prevenir danys en altres elements del canvi de marxes.
  • Motor i elements interns: reparació d’injectors, cilindres, càrter i culata per obtenir la màxima potència amb el menor consum de combustible.
  • Turbo: filtre de partícules i sistemes d’escapament i optimització del funcionament per a un menor consum i contaminació per emissió de gasos.

Confia en Centre RACC Auto i encertaràs

Consells per mantenir el teu vehicle en perfecte estat

Mostra’n més

* El servei no inclou el canvi d’oli del motor, de líquids del cotxe o altres peces. Les inspeccions de seguretat no substitueixen la revisió periòdica de manteniment.

No et preocupis més pel teu cotxe

Porta’ns el teu vehicle i et farem un pressupost gratuït sense cap compromís.

Demana cita prèvia

Posa’t en bones mans!