Canvi de bateria a domicili

Canviar la bateria del cotxe o de la moto mai no havia estat tan fàcil i còmode. També disponible si no ets del RACC!

Vols sol·licitar el servei?

Et truquem gratis

Canviar la bateria no et suposarà cap més inconvenient. Ara, tot i que no siguis del RACC, també vindrem a casa teva perquè no t’hagis de desplaçar fins al taller. I si ets del RACC, la instal·lació és gratuïta per a tu.

Què inclou el servei?

  • Tens 2 anys de garantia per a la nova bateria del cotxe i 6 mesos per a la de la moto.

  • Si ets del RACC, t’estalvies el concepte de desplaçament i instal·lació. Si no ho ets, només et costarà 35 €.

  • El nostre taller mòbil arribarà al més aviat possible per atendre’t a Barcelona, la seva àrea metropolitana o la rodalia. Tan bon punt arribi l’operari, en menys de 2 hores tindràs la bateria canviada.

  • Deixa’ns les teves dades i et trucarem per acordar el dia i l’hora. Podràs pagar amb targeta en finalitzar el servei.

Preguntes freqüents

Les bateries tenen una vida útil determinada, i la seva durada dependrà del tipus de sistemes electrònics del cotxe que mantenen. Normalment s’utilitza un termini de 4 anys com a referència, a partir del qual cal estar atents als símptomes que puguin indicar que toca canviar-la, com ara un avís de l’indicador o problemes en arrencar als matins o a l’hivern.

Un expert del RACC t’aconsellarà sobre el millor moment per canviar la bateria, i de les opcions de canvi que el RACC posa a la teva disposició.

Hi ha diverses tecnologies de bateries. Per exemple, les convencionals i les més noves, com les AGM o EFB, que són per a cotxes Start&Stop. El teu cotxe només serà compatible amb un tipus determinat, per tant, és millor que un expert t’aconselli sobre el canvi.

La garantia d’una bateria és de 2 anys, i normalment, si és defectuosa, es nota durant les primeres setmanes després del canvi. Tingues en compte que la bateria és part d’un sistema de recàrrega automàtica amb altres elements que també poden fallar, com ara l’alternador. Per tant, sempre s’ha de revisar tot el sistema de càrrega i descàrrega.

Confia en Centre RACC Auto i encertaràs

Consells per mantenir el teu vehicle en perfecte estat

Mostra’n més