Project Description

Frens

La teva seguretat és la nostra prioritat. A Centre RACC Auto t’ajudem a mantenir les pastilles i els discs de fre en òptimes condicions.

Reserva dia i hora fàcilment

Demana cita prèvia
Demana cita prèvia

Les parts essencials del sistema de frenada dels cotxes són la parella formada per les pastilles i els discs de fre, i el líquid de frens. La seva durada en bon estat dependrà del teu estil de conducció, de les vies per on circulis i del teu propi cotxe. Per això és recomanable que un mecànic els inspeccioni regularment, mitjançant una revisió anual o cada 15.000 km.

Els intervals de canvi acostumen a ser de 30.000 a 40.000 km, en el cas de les pastilles, i de 60.000 a 80.000 km, en el cas dels discs. Es recomana canviar el líquid de frens cada dos anys igualment.

I si toca canviar només les pastilles o tots dos, les pastilles i els discs, de qualsevol dels eixos, a Centre RACC Auto te’n farem el pressupost gratuïtament.

Què inclou el servei?

  • Recanvis de primera qualitat.

  • Muntatge de les pastilles o de les pastilles i els discs, si escau.

  • Reciclatge del recanvi de manera sostenible.

  • Revisió de seguretat bàsica gratuïta.

Extres

  • Cotxe de substitució disponible des de 18 €/dia. Subjecte a disponibilitat.
  • Rentat de cortesia per a serveis superiors a 150 €.

  • Canvi del líquid de frens per 52,95 €.

Preu

  • 10% de descompte en la mà d’obra per canviar les pastilles o els discs de fre.*

Preguntes freqüents

No sempre és evident, perquè ens anem acostumant al desgast de les pastilles de fre, i tret que notem que la distància de frenada s’allarga, o bé un soroll metàl·lic de frec amb el disc, no en serem conscients. Tret que el teu cotxe tingui un avís als indicadors del quadre de comandament, l’ull expert d’un mecànic és sempre la millor opció.

A més d’esdevenir un risc per a la teva seguretat, podries arribar a danyar els discs de fre, que es canvien amb menys freqüència si es fa un bon manteniment de les pastilles.

El sistema que gestiona el líquid de frens és tan important com les pastilles i els discs. El líquid perd propietats amb el temps i, a més, hi pot haver pèrdues en el sistema. Per això és recomanable revisar-los periòdicament, tant el nivell com el mateix líquid. De nou, un mecànic expert ho identificarà ràpidament. Recorda que és aconsellable canviar el líquid de frens a partir dels dos anys.

Confia en Centre RACC Auto i encertaràs

Consells per mantenir el teu vehicle en perfecte estat

Mostra’n més

* 10% de descompte exclusiu per a socis, aplicat sobre serveis de mà d’obra i ja inclòs en els preus de paquets tancats.

No et preocupis més pel cotxe

Porta’ns el teu vehicle i et farem un pressupost gratuït sense cap compromís.

Demana cita prèvia

Posa’t en bones mans!