Project Description

Climatització

Mantingues sempre una bona climatització dins del vehicle per circular amb comoditat i seguretat.

Reserva dia i hora fàcilment

Demana cita prèvia
Demana cita prèvia

La majoria de vehicles ja incorporen un climatitzador que ens permet gaudir d’una temperatura còmoda a l’interior, especialment durant els mesos de calor, quan l’aire condicionat és el nostre millor aliat. El sistema d’aire condicionat és un circuit estanc complet, amb un gas refrigerant especial empès per un compressor. La fallada de qualsevol dels elements pot espatllar qualsevol viatge de lleure. L’operació que es fa més habitualment és la revisió i recàrrega del gas refrigerant, perquè sempre estiguem a punt.

Què inclou el servei?

  • Revisió del circuit d’aire condicionat.

  • Càrrega del gas freó del sistema.

  • Reciclatge del gas extret de manera sostenible.

  • Revisió de seguretat bàsica gratuïta.

Extres

  • Cotxe de substitució disponible des de 18 €/dia. Subjecte a disponibilitat.
  • Canvi del filtre de l’habitacle.

Preu

  • Preu exclusiu per a socis RACC: 80,95 €

Preguntes freqüents

El motiu més habitual és la falta de gas refrigerant, si no s’ha recarregat durant anys, o bé, el menys habitual, una pèrdua en el circuit. Sigui quin sigui el motiu, el nostre servei de posada a punt de la climatització identificarà la causa i t’ho solucionarà.
Els experts recomanen fer-lo servir a l’estiu, i fins i tot quan no fa calor, per exemple, per desentelar els vidres, i no posar-lo mai a la màxima potència, així el nostre compressor estarà sempre en bona forma.

El filtre de l’habitacle, també conegut com a filtre antipol·len o antipols, evita que entrin impureses des de l’exterior quan funciona el climatitzador, i és per això que amb el pas del temps la seva funció de filtratge es degrada. És recomanable canviar-lo amb les revisions periòdiques de manteniment. Si vols saber-ne més, visita Canvis d’oli i de filtres.

Confia en Centre RACC Auto i encertaràs

Consells per mantenir el teu vehicle en perfecte estat

Mostra’n més

* 10% de descompte exclusiu per a socis, aplicat sobre serveis de mà d’obra i ja inclòs en els preus de paquets tancats.

No et preocupis més pel cotxe

Porta’ns el teu vehicle i et farem un pressupost gratuït sense cap compromís.

Demana cita prèvia

Posa’t en bones mans!