Project Description

Inspecció prèvia a la ITV

Revisa el teu cotxe abans de passar la ITV i evita sorpreses.

Reserva dia i hora fàcilment

Demana cita prèvia
Demana cita prèvia

Si necessites disposar en qualsevol moment del teu vehicle, no te la juguis i fes que te’l revisi un expert abans d’anar al centre ITV. Per molt poc, tindràs la garantia que no et quedaràs a mig camí.

Què inclou el servei?

 • Revisió de més de 50 punts de control del vehicle, tots ells relacionats amb les proves que es duen a terme en la inspecció ITV:

   • 17 punts de visibilitat i d’instrumentació.
   • 7 punts de motor.
   • 14 punts de frens i amortiment, amb proves d’esforç.
   • 2 punts de control de tot el sistema d’escapament, amb prova de gasos contaminants inclosa.
   • 4 punts de l’estat de cada pneumàtic.
 • Anivellament del líquid refrigerant.

 • Anivellament del líquid eixugaparabrises.

 • Informe resum de l’estat del cotxe.

Extres

 • Cotxe de substitució disponible des de 18 €/dia. Subjecte a disponibilitat.

Preu

 • Preu exclusiu per a socis RACC: 59,95 €

Preguntes freqüents

El més habitual és el favorable, tot i que hi pot haver alguna fallada lleu i és llavors que ens donen l’adhesiu amb l’ampliació de termini. En cas d’haver-hi una fallada greu o diverses de lleus, el resultat serà desfavorable, tindrem dos mesos per reparar-les i només podrem circular del centre ITV al taller mecànic per solucionar-les. I si el resultat és negatiu, el cotxe no podrà circular i caldrà portar-lo amb grua fins a un taller, sempre que es vulgui reparar.
Estan relacionades amb la il·luminació (llums fosos, d’interior o d’exterior, fins i tot de la matrícula), els pneumàtics (desgast, esquerdes, etc.), la suspensió i els frens, i l’emissió de gasos contaminants.
El preu és fix i està regulat. Els més habituals són: per a turismes de benzina, 40,55 €, i per a turismes dièsel, 45,50 €. Aquest preu s’ha de pagar al centre, prèvia reserva de cita.

Confia en Centre RACC Auto i encertaràs

Consells per mantenir el teu vehicle en perfecte estat

Mostra’n més

* El servei no inclou el canvi d’oli del motor, de líquids del cotxe o altres peces. La inspecció prèvia a la ITV no substitueix la revisió periòdica de manteniment. La revisió al taller no inclou proves en sistemes propis de la ITV com ara frenòmetres, proves de joc en elements de suspensió o proves amb el motor en marxa per detectar pèrdues d’oli o de combustible. Centre RACC Auto no es responsabilitza dels defectes ocults no detectats. En cas d’inspecció desfavorable o negativa, no es retornarà l’import de la revisió o d’altres reparacions efectuades.

No et preocupis més pel cotxe

Porta’ns el teu vehicle i et farem un pressupost gratuït sense cap compromís.

Demana cita prèvia

Posa’t en bones mans!